Bijna 30 jaar ervaring

Het Kleinsman Dental Center is het geesteskind van de broers Bertho en Richard Kleinsman. Met ondertussen bijna dertig jaar ervaring kan je ook stellen dat het Kleinsman Dental Center weet waarmee ze bezig zijn. Het centrum is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en is door de jaren heen uitgegroeid tot een internationaal gerespecteerde speler.

Een natuurlijk resultaat

Wat opvalt bij het Kleinsman Dental Center is dat er vanaf het begin een nadruk wordt gelegd op een natuurlijk resultaat. Zo kan het perfect zijn dat een bepaalde ingreep geweigerd wordt, ook al wenst de klant dit, omdat het eindresultaat niet om aan te zien zou zijn. Het overmatig witten van tanden is hier een voorbeeld van. Het Kleinsman Dental Center wilt immers een knap, natuurlijk resultaat bekomen in het gebit van de klanten. Een resultaat dat duurzaam is en kwalitatief gemaakt, een resultaat waar je als klant jaren later nog altijd tevreden van bent. En dat is iets wat niet alle klanten even goed in kunnen schatten.

Het Kleinsman Dental Center: professioneel vanaf de start

Leuk bij het Kleinsman Dental Center is dat je meteen voelt dat je met vakmensen te maken hebt. Vaker wel dan niet zijn het de broers Kleinsman zelf die een intake gesprek voeren. Een dergelijk gesprek is al een ervaring op zich: aan de hand van de nieuwste technologieën kan je meteen te zien krijgen wat een behandeling aan jouw gebit zou opleveren. Op zoek naar een professionele praktijk? Kijk dan zeker eens op Kleinsman.de en ontdek wat zij voor jou kunnen doen.