Een goede tandarts

Ik kwam voor het eerst in contact met het Kleinsman Dental Center via mijn vrouw. Een aantal jaar geleden had ze immers een relatief zwaar ongeval meegemaakt en van haar gebit was niet al te veel over. Op aanraden van wat vrienden ging ze langs bij een tandarts in de buurt, maar dat was geen goed idee. Bijna een jaar en talloze behandelingen verder was er nog steeds heel wat mis met haar gebit. Toen besloten we de banden met die man door te knippen en zelf op zoek te gaan naar een tandarts. Dankzij wat goede reviews op het internet kwamen we zo bij Richard Kleinsman en het Dental Center terecht.

Al van bij het begin had ik hier een veel beter gevoel bij. We maakten een afspraak via de website Kleinsman.de/nl en konden snel terecht voor een intake gesprek. Wat me opviel tijdens dat gesprek was dat het Dental Center echt mee was met zijn tijd. Technologieën waar onze oude tandarts het bestaan nog niet van wist werden hier gebruikt.

Het resultaat van al die kennis liet dan ook niet lang op zich wachten. Binnen de paar weken zag het gebit van mijn vrouw, dankzij enkele implantaten en facings, er terug uit zoals voorheen. Beter zelfs! Ik kan het vriendelijke en bekwame personeel van het Dental Center dan ook niet genoeg bedanken. Voor mij is het duidelijk naar de toekomst toe. Ik ga nooit nog naar een andere tandarts dan het Kleinsman Dental Center.