Facings voor tanden: ga voor kwaliteit

Er zijn tal van redenen waarom je bij een tandarts aan zou kloppen voor een facing. Niet iedereen is immers geboren met een perfect gebit en sommigen verliezen hun perfect gebit ergens onderweg zonder er zelf iets aan te kunnen doen. Een facing is dan een handige, snelle en relatief goedkope manier om dit euvel op te lossen.

Facings voor tanden

Facings voor tanden kunnen diverse kwaaltjes waar veel mensen last van hebben oplossen. Denk bijvoorbeeld aan scheve tanden, verkleurde tanden of tanden waarvan een hoekje is afgebroken. Een facing is dan eigenlijk een laagje vulmateriaal, tandkleurig uiteraard, gemaakt van composiet of porselein dat letterlijk op een tand wordt geplakt. Nu denk je ongetwijfeld dat dit maar een zeer tijdelijke oplossing is maar niets is minder waar: een facing die op een professionele manier gezet is kan gemakkelijk een jaar of acht meegaan. Het spreekt echter voor zich dat de manier waarop er met de facing wordt omgegaan van belang is.

Richard Kleinsman

Bij het kiezen voor facings voor jouw tanden is het van belang een echte professional in te schakelen. Facings zijn immers bedoeld om het uiterlijk van jouw gebit te verfraaien. Een tandarts inschakelen die daar geen of weinig ervaring in heeft, of gewoon geen goede tandarts is kan desastreuze gevolgen voor jouw uiterlijk hebben. Een professioneel geplaatste facing gaat niet alleen langer mee: het ziet er ook beter uit. Op zoek naar professionele hulp voor een facing? Neem dan zeker eens een kijkje en maak een afspraak op kleinsman.de.