Het epicentrum van esthetische tandheelkunde

Het Kleinsman Dental Center is een epicentrum van esthetische tandheelkunde die een groot scala aan ingrepen aan het menselijk gebit aanbieden. Is er een stukje tand afgebroken? Zit je met verkleurde tanden of staat er een tand wat schots en scheef? Het zijn allemaal zaken waarmee je bij het Kleinsman Dental Center terecht kunt. Met quasi dertig jaar ervaring kunnen ze je vast en zeker verder helpen.

Het draait om service

Het stokpaardje van het Kleinsman Dental Center? Een persoonlijke service waarbij iedere klant meteen weet dat er voor hem/haar gezorgd wordt. Vanaf het binnenkomen in het Dental Center is het al duidelijk: het personeel is goed opgeleid en ontvangt je exact zoals het hoort. Vriendelijkheid zonder het aura van professionaliteit te doorbreken. Een moeilijke evenwichtsoefening waar het Kleinsman Dental Center moeiteloos in slaagt. Het volgende op de agenda? Een intake gesprek waarin meteen duidelijk wordt dat je met vakmanschap te maken hebt. Geen vlugge babbel over het probleem: een intensief gesprek waarvoor de tijd wordt genomen om alles te weten te komen wat jij wenst van jouw gebit.

Het Kleinsman Dental Center: innovatie troef

Nu is persoonlijke service wel heel leuk maar een mooier gebit krijg je daar nog niet van. Maar goed dan ook dat het Kleinsman Dental Center aan de voorgrond staat wat betreft innovatie in de sector. Zo maken ze gebruik van een revolutionaire beeldtechniek om je meteen een 3D-weergave te laten zien van het eindresultaat. Dringend hulp van de tandarts nodig? Neem dan zeker even de tijd om Kleinsman.de te bezoeken.