Mijn prettige ervaring met Kleinsman Dental Center

Naar de tandarts gaan is niet echt iets waar je vreugdesprongen bij gaat maken. Integendeel zelfs: heel wat mensen zouden het liever vermijden, staan ronduit huiverachtig tegenover een bezoekje aan de tandarts. Voor wie zich kan herkennen in dat gevoel is het misschien wel aangeraden om eens het Kleinsman Dental Center in Duitsland een kans te geven.

Niet enkel Duitsland

Het Kleinsman Dental Center is dan wel gevestigd in Duitsland maar dat betekent niet dat je er enkel en alleen maar terecht kunt als je bij onze Oosterburen woonachtig bent. Het Dental Center, onder leiding van Richard Kleinsman, werkt internationaal en heeft ook vestigingen in Nederland. De centra in Nederland staan in voor een intakegesprek waarna je in de regel voor de echte behandeling richting Duitsland gestuurd wordt. Het is de rit echter meer dan waard: Richard Kleinsman is een echte autoriteit op het gebied van esthetische tandheelkunde. Als je een facing of een implantaat nodig hebt (of gewoon je tanden even wilt witten) zit je bij het Kleinsman Center zeker aan het goede adres.

Vriendelijke behandeling

Het Kleinsman Dental Center is een vrij grote praktijk in vergelijking met veel andere centra in de lage landen en ook in Duitsland. Ondanks het feit dat Richard Kleinsman een grote praktijk uit de grond heeft gestampt is het personeel er uiterst vriendelijk. Er heerst een professionele, aimabele sfeer waar je je meteen op je gemak bij voelt. Wat ook helpt? De geavanceerde technieken en de duidelijke uitleg. Op zoek naar een goede tandarts? Maak dan zeker een afspraak op Kleinsman.de.