Richard Kleinsman: natuurlijk wit

Ik zal eerlijk zijn: ik heb altijd al gedroomd van witte tanden. Jammer genoeg werd ik niet gezegend met een gebit dat echt naadloos aansloot bij die droom. Ondanks dat ik altijd mijn tanden goed heb verzorgd en een trouwe poetser ben blijven ze geel en grauw eruit zien. Na talloze huis-en tuinmiddeltjes uitgeprobeerd te hebben (en zelfs enkele tandartsen geraadpleegd te hebben) besloot ik er voor eens en voor altijd iets aan te doen!

Ik deed wat onderzoek en kwam uiteindelijk uit bij het Kleinsman Dental Center van Richard Kleinsman. Ik koos Richard Kleinsman uit omdat de man gespecialiseerd is in esthetische tandheelkunde en laat dat nu exact zijn wat ik zocht! Ik maakte gelijk een afspraak via Kleinsman.de en ging op intake gesprek. Het team van het Kleinsman Dental Center ontving me op een uiterst professionele manier en legde me heel duidelijk uit wat ze nu eigenlijk gingen doen. Ook al ging het maar om bleken: ik was er toch niet helemaal gerust in.

De behandeling zelf was eigenlijk voorbij voor ik het wist en verliep compleet pijnloos. Waar ik ook echt blij mee ben: Richard Kleinsman zelf kon het uit mijn hoofd praten om witter dan wit te gaan. Vandaag de dag loop ik met een natuurlijke, witte glimlach rond en eerlijk waar: mijn zelfvertrouwen is nooit hoger geweest! Het was de investering vast en zeker waard en ik kan enkel en alleen maar het Kleinsman Dental Center aanraden, ik zou zo weer een nieuwe afspraak bij Kleinsman.de boeken.