Stylish Woolrich buitenkleding voor de echte koukleumen

woolrichAls je een echte koukleum bent, dan komt het merk Woolrich je vast bekend voor. Dit Amerikaanse bedrijf maakt namelijk al sinds 1830 buitenkleding die geschikt is voor de koudste omstandigheden! Oorspronkelijk maakte Woolrich jassen voor arbeiders die in de barre winteromstandigheden buiten moesten werken, maar tegenwoordig worden Woolrich jassen ook gedragen door mensen die graag lekker warm en stijlvol willen blijven.

Winterse parka’s en jassen

Pauw.com heeft een uitgebreid assortiment aan Woolrich buitenkleding en accessoires voor dames en heren. Vooral de winterjassen in parka-model zijn populair, zoals de Arctic Parka of Beaker Parka. Deze jassen zijn heerlijk warm door de vulling van eendendons en veren. Verder zijn de parka’s voorzien van een afneembare kraag van bont afkomstig van een coyote. De buitenkant van de jassen zijn afgewerkt met een speciale teflon coating. Deze coating maakt de jas bestand tegen de invloeden van sneeuw, wind en regen. Om je winteroutfit helemaal compleet te maken, maakt Woolrich ook warme wollen sjaals!

Stylish en tijdloos

De jassen van Woolrich komen in een tijdloos design en er wordt gebruik gemaakt van premium kwaliteit materialen. Dus als je een jas koopt, dan ben je ervan verzekerd dat je er jarenlang plezier van zult hebben. Naast de populaire parka’s, maakt Woolrich trouwens ook zomer- en lentejassen, zoals de Charlotte Bomber. Doordat Woolrich voornamelijk gebruikmaakt van neutrale kleuren zoals beige, zwart, donkerblauw en donkergroen, kunnen de jassen jaar in jaar uit opnieuw gedragen worden. Een Woolrich jas is daarom een echte investering die zich iedere keer opnieuw uitbetaalt wanneer je hem draagt!