Tanden bleken: bij een professional

Tanden die niet wit genoeg zijn. Het is een frustratie van een heel groot deel van de bevolking en ook één van de meest gestelde vragen bij de tandarts. Niet toevallig doen tandpasta’s die wittere tanden beloven het ontzettend goed en kan je op de markt tal van wondermiddelen terugvinden die je een echte colgate glimlach beloven. Het is echter wel aangeraden om voorzichtig te zijn met je tanden: ze moeten nog wel even mee.

Richard Kleinsman

De enige echte manier om je tanden een tikje lichter te krijgen? Dat is ze te laten bleken bij een tandarts. Daarbij spreekt het natuurlijk voor zich dat je dat het best laat doen door een professional. Er zijn immers verschillende soorten tandartsen, onder andere tandartsen zoals Richard Kleinsman die zich specialiseren in esthetische tandheelkunde. Waarom ga je het best naar een echte specialist ter zake bij het bleken van tanden? Niet alleen om het succes van de ingreep te garanderen maar ook voor een natuurlijk resultaat. Heel wat mindere tandartsen voeren immers wittingen van tanden uit zonder het eindresultaat in het achterhoofd te houden. Het resultaat? Een onnatuurlijk witte glimlach waarvan je spontaan in een lachbui schiet.

Een natuurlijk resultaat

Een natuurlijk resultaat is dan het betere alternatief. Witte tanden zoals het hoort, zoals de natuur ze ook bedoeld heeft. Wil jij wittere tanden? Ga dan zeker eens voor een bezoekje langs bij kleinsman.de en wie weet schittert jouw nieuwe glimlach binnenkort op die vakantiefoto’s.