Zo zit jij snel achter het stuur!

Woon jij in Amersfoort of omgeving en kan jij niet wachten om je rijbewijs te halen en zo snel mogelijk achter het stuur te zitten? Dan is de spoedcursus rijbewijs van rijschool Kooiman ongetwijfeld een mooie optie voor jou. In drie weken word je klaargestoomd voor het rijexamen. Voordat je het weet zoef jij al weg in je autootje!

Nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe het werkt? Het is heel makkelijk. Als je je aanmeld via https://www.rijschoolkooiman.nl/spoedcursus voor de spoedcursus, dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Na je aanmelding kijkt Rijschool Kooiman middels een proefles hoeveel autorijlessen je ongeveer nodig zal hebben om zo snel mogelijk je rijbewijs op zak te krijgen. En dan kun je dus beginnen met het nemen van lessen. Als je al wat rij ervaring hebt, dan is de spoedcursus helemaal ideaal voor jou. Grote kans dat je dan niet een heel lespakket hoeft te nemen, dus nog sneller je rijbewijs op zak! In drie weken tijd wordt er dan intensief gelest en alle aandacht besteedt aan je verkeersinzicht en rijtechnieken. Daarna is het tijd voor het rijexamen. Om voor de spoedcursus in aanmerking te komen is het wel van belang dat je al je theorie-certificaat hebt behaald, want dan mag je pas je praktijk examen doen en kun jij je rijbewijs halen.

Dus wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs in je bezit hebben, wacht dan niet langer en meld je aan via www.rijschoolkooiman.nl. De rijschool in Amersfoort met professionele rij-instructeurs en de beste begeleiding!